BASES CONCURS FOTOGRÀFIC

Dilluns, 16 abril 2018

Benchmarking Phd Thesis - 100% non-plagiarism guarantee of custom essays & papers. Entrust your essays to the most talented writers. Find out all you have Make your website stand out and convert more visitors with our web enter site, at India based Content Writing Company Content Beats. BASES CONCURS FOTOGRAFIC DE SAMARRETES 40è ANIVERSARI

follow link - diversify the way you cope with your homework with our professional service Benefit from our cheap custom essay writing services and  

When you want to http://mujerguatemala.org/credit-union-business-plan/s for college there are things to consider in order not to fall a victim of poorly prepared work 1. El tema és lliure, però les fotografies han de contenir la samarreta del 40è aniversari de l'escola que ha confeccionat l'AMPA Escola Pegaso.

 

2. Hi haurà 4 categories:

* La més Pegaso

* La més familiar

* La més original

* La més científica

 

3. Poden participar en aquest concurs totes les famílies de l'escola, i es podran aportar tantes fotografies com es vulguin.

 

4. Les fotografies s'han de remetre per mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i també lliurar-les a consergeria enganxades en una cartolina negre DIN A-5 (que és la meitat d’un full DIN A-4), entre els dies 3 i 23 d'abril de 2018 ambdós inclosos. En totes i cadascuna de les cartolines cal indicar NOMÉS els dos cognoms de la família participant per darrere (exemple: família Pérez Estrada). Es imprescindible aportar la fotografia enganxada en la cartolina i enviar l’arxiu.

 

5. Les fotografies han de ser inèdites i lliures de drets. En el cas que hi surtin persones reconeixibles, l'organització donarà per suposat que els concursants compten amb la corresponent autorització per l'ús de la seva imatge. S'acceptaran imatges retocades, però també hauran de ser lliures de qualsevol dret o limitació d'ús. En tots aquests casos els participants es fan plenament responsables que així sigui, eximint a l'AMPA de qualsevol responsabilitat al respecte. Els participants cediran tots els drets a l'AMPA per a la seva lliure utilització i difusió per part de l'AMPA.

 

6. L'organització pot no admetre a concurs fotografies que puguin, al seu criteri, ser poc ètiques, ofensives o de contingut no convenient per a un centre escolar.

 

7. Les fotografies presentades seran exposades a l'escola.

 

8. Hi haurà un únic premi per a cada una de les quatre categories del punt 2 que consistirà en un pack d’activitats en família.

 

9. La família guanyadora de la categoria La més Pegaso s’escollirà per votació popular a través Facebook.

 

10. La votació popular es realitzarà entre les 00:00 hores del dia 23 d’abril i les 12:00 hores del 28 d'abril.

 

11. La foto guanyadora de la categoria La més Pegaso serà aquella que obtingui més likes.

 

12. Les famílies guanyadores de les altres tres categories les decidirà un jurat, compost per: dos membres de la Associació Photosagrera i dos membres escollits per la direcció de l'escola d'entre el personal de l'escola.

 

13. El lliurament dels premis serà el 4 de maig. Es lliuraran quatre premis, un premi per a cada una de les quatre categories del punt 2 d’aquestes bases.

 

14. Una mateixa fotografia no podrà ser guanyadora de més d’una mateixa categoria.

 

15. L'organització es reserva en qualsevol moment el dret de modificar les presents bases, i fins i tot anul·lar el concurs.

 

16. Si voleu més informació us podeu posar en contacte amb nosaltres: al nostre mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , al nostre facebook https://www.facebook.com/ampapegaso.cat

o la nostra pàgina web www.ampapegaso.com

 

17. També trobareu tota la informació a la pàgina web de l’escola:

www.escolapegaso.cat

Acta Junta 15-12-2017

Dimecres, 17 Gener 2018
CINQUENA REUNIÓ DE JUNTA DEL CURS 2017-2018 - 15 de Desembre del 2017

Al taller de l’escola, quan són les 19:30 del vespre, comença la reunió amb els següents temes a tractar:

We offer top quality http://www.velerosa.it/computer-science-admissions-essay/ to college, university students. Enter the college of your dream with our application essay writers DESENVOLUPAMENT DE LA REUNIÓ

Hi assisteixen David Escutia, Carmen Martínez, Montserrat Tarrida, Ferran Federico, Tere Rodríguez, Susana Ayorinde, Lorena Martínez, Sammy Brandariz i Judith Vicente

http://www.kassoudakis.gr/?research-paper-on-equal-pay-act - put out a little time and money to get the report you could not even imagine Use this platform to receive your valid paper handled Primer.- Preparació de l’Assemblea Ordinària

Es parla de la situació en la que estem i s’insisteix en que sense secretari no podem continuar endavant,tenim un possible però encara no ha dit si sí o si no. Es debat el text presentat per part del grup de pares, i es valora les diferents opcions que tenim. Es diu que es un text que no ens lliga de cap mena i que seguirem actuant de la mateixa mena. Hi haurà uns pares que formaran la comissió de comunicació i serà ells els que s’encarregaran de decidir quins textos i comunicacions volen que surtin, però finalment serà la junta que pel mètode de vot es dirà quin tirà endavant i quin no.

Es decideix deixar tot com està i que veient el que surt a la Assemblea, cada un personalment decidirà que fer. Si alguna persona no es troba còmode deixarà la junta com a càrrec que te.

Get best http://www.soccerukjerseys.com/?term-papers-writers in U.S. at MyAssignmenthelp.com. Top paper editing services in U.S. at low price available. Avail when you need paper editors Segon.-Festa de Nadal

Es fa repàs de tot el necessari per la festa i el guió que seguirà, és parla del quadrant de tasques i voluntaris que tenim, de com fer-les , qui i com. Sembla ser que tenim tots els torns coberts.

La llum de Nadal serà la Tere i guiarà la festa durant la durada, farà presentació de la mateixa i dirigirà el teaming.

Es decideix fer el sorteig conjunt de les 4 entrades al Tibidabo, es vendran números que després amb el que es reculli es farà una donació a una entitat amb voluntariat, l’escollida ha sigut Punt. Els números es venen 2  a 1euro, 4 a 10 euros.

Dijous abans de la festa es pujarà al facebook les fotos dels dibuixos per fer les samarretes, el que més “me gusta” tingui dissabte a les 17:00 serà l’escolli’t i s’anunciarà a la festa.

Es posaran a la festa en l’entrada capses per la recollida d’aliments per la Sagrera es Mou.

Els preparatius de llums comença’n dijous tarda, seguim divendres a la tarda i s’acaben dissabte al matí.

El Pegaso’s Cor farà assaig general amb el só al patí divendres tarda i les responsables deixarem tots els tallers per las carpes preparats per sortir dissabte a la tarda a les 16:00

Dissabte al matí s’han de muntar carpes, bar i enllestir tot el que calgui.

We offer low-priced academic go site on any topic. If you're just about to apply to college, order college essays for sale and save your time & nerves! Tercer.- Carnestoltes

Es canvia el model de presentació ja que no es fa el mateix format de festa. S’anuncia la disfressa amb motiu dels 40 anys de l’escola a la Festa de la Llum(Nadal) però es començarà a treballar després de festes. S’ha dit de fer disfressa senzilla i amb la comissió de bricolatge fe una carrossa amb una tarta.

A més Miquel que està en la comissió dels 40 anys, ha enviat per email lo que se està treballant:

He tingut una reunió el 27 de novembre amb l'Àngels, la cap d'estudis, i en Jordi Sànchez, un mestre de l'escola que també és historiador, sobre el 40è aniversari de l'escola. Va ser una primera presa de contacte i no vam estar molta estona, tornarem a quedar.

Els hi vaig explicar els continguts del vídeo i els hi va semblar bé. Vam parlar sobre si potser era un pel llarg (entre 20 o 25 minuts), però certament valia la pena fer un reportatge extens sobre el tema, una possibilitat era fer-ne dos, un reportatge llarg i un vídeo més curt (d'uns 8 o 10 minuts màxim), de tota manera no vam acordar rés. Per altra banda, es va dir que contactarien amb algun antic mestre per que oferís el seu testimoni.

També vaig explicar el què l'AMPA tenia previst fer per a la celebració, bàsicament les samarretes amb logo i la lona exterior. De tota manera, l'Àngels ja estava assabentada de tot, doncs el tema ja s'havia tractat en l'anterior reunió de la junta de l'AMPA amb l'equip directiu de l'Escola. 

Per últim van dir-me el que l'escola té pensat fer. Una celebració al saló d'actes cap al més d'abril, amb autoritats i on a més de parlaments es podria visualitzar el vídeo (possiblement el curt) i amb alguna actuació d'alumnes, cants i/o danses.

Sense més temes a tractar, finalitza la reunió a les 23:30 hores aproximadament.

Acta Junta 15-11-2017

Dimarts, 28 Novembre 2017

QUARTA REUNIÓ DE JUNTA curs 2017-2018 Reunits el 15 de novembre de 2017 al taller de l’escola a les 19:30 hores, finalitzant a les 23:30 hores i assistint David Escutia, Carmen Martínez, Montserrat Tarrida, Miquel Barbé, Ferran Federico, Tere Rodríguez, Susana Ayorinde i Lorena Martínez. Es van tractar els següents temes: Reunió amb Equip Directiu: El Gimnàs està acabat. Els escalfadors ja funcionen tots i els vestuaris ja tenen bancs. La reparació de la Tanca també és acabada, la finalitat de les obres eren per seguretat, per tant continua havent lloc on la gent pot saltar, possiblement amb el nou Projecte Pistes del Parc de la Pegaso aquest problema disminuirà. L’Ascensor en breu començarà a funcionar en proves. Al primer trimestre de 2018 es preveu que comencin les obres de la xarxa wifi. Sinistre Ens informen que és possible que a finals de 2017 ja donin la liquidació del sinistre, però encara es desconeix l’import que es cobrarà. El consorci ja ha enviat els 10 canons dels projectors que faltaven. Alguns ordinadors que es van espatllar a causa del sinistre, s’han tornat a espatllar i els hauran de tornar a reparar. Aquest curs es compraran ordinadors nous amb els diners que l’escola té recollits. Amb diners de l’AMPA l’escola adquirirà una caseta exterior pel pati de P4 i P5 per guardar les joguines. Llibres reutilitzats Donat que, per una banda, l’escola està canviant de metodologia, amb menys llibres i, d’altra banda, es perd una línia cada any, no tenen necessitat de comprar llibres de consulta nous. Pel curs vinent en el concepte indicaran «Material Socialitzat» L’AMPA té molts diners recollits en concepte de Llibres Socialitzats i l’escola ens anirà passant factures de llibres de biblioteques d’aula, de factures de bee-bots, etc... que aniran substituint els llibres de consulta emprats fins al moment. Aquest curs faran l’ingrés dels 15 euros per alumne, tal com s’havia acordat. 40è aniversari L’escola no té prevista partida pel curs 2017, la pressupostaran al 2018. De tota manera, serà reduïda ja que a conseqüència del sinistre de la llum han tingut moltes despeses extraordinàries. Sobre el dibuix de les samarretes ens comenten que 5è i 6è ha fet els dibuixos i ens en proposen els 3 que més els han agradat, la junta creu que a 4rt també han fet dibuixos. Fan una comprovació amb les mestres a la mateixa reunió, i quedem que ja ens donaran els dibuixos més endavant per fer la selecció tant del logo com del dibuix de la samarreta quan també tinguin els de 4rt. Els mestres han creat una comissió del 40è aniversari, i demanen que algun representant de l’AMPA també hi participi, s’acorda que seran la Susana Ayorinde y el Miquel Barbé. Respecte a la lona del carrer es parla d'un possible lema com per exemple UNA ESCOLA DE TOTS, PER TOTHOM, alguns vocals proposen canviar el TOTS, per TOTES referint-se a persones. Es parla de la possibilitat de fer el reg tot l'any, doncs actualment els arbres estan molt pansits, els conserges ho fan, però no poden fer-ho de manera regular. En tot cas caldria adquirir unes manegues amb carretó. S'exposa la possibilitat que les famílies de P3 puguin organitzar un cop per trimestre una festa d'aniversari col·lectiva i fora d'horari lectiu. Es creu que és una bona manera de crear lligams entre famílies nouvingudes i l'escola. Es podria començar al gener, pel segon trimestre, doncs pel primer ja no hi ha temps. L'Equip Directiu es compromet a parlar-ho amb els mestres. Una vocal exposa a l'Equip Directiu que hi ha un grup de mares i pares que volen que l'AMPA tingui una visió mes reivindicativa dels esdeveniments socials i polítics de les darreres setmanes i pregunta quina visió al respecte té l'escola. Diuen que al claustre no hi ha unanimitat de criteris, però es fan votacions per majoria i de fet només s'ha manifestat sobre la no-violència. Respecte a les acusacions d'adoctrinament per part de l'escola catalana que s'han fet aquest dies, l'escola s'ha adherit al manifest de SOM ESCOLA. Es farà una comanda de samarretes de Toc de Pegàs i s'aprova de comprar-ne algunes de més i cedir-les en les festes per a assistents puntuals, aquests les hauran de retornar a l'AMPA un cop rentades. Casals d'estiu, es va parlar en anterior reunió de junta d'ampliar el nombre de nens assistents a 200, però des de 7 d'Aventura diuen que com a màxim podran ser 170, doncs a la majoria de les sortides no accepten més de 100 persones, com que les sortides no les fan tots els cicles a la vegada, tampoc cal que siguin 100. S'ha parlat amb la coordinadora d'AMPAS de Sant Andreu per a fer un casal conjunt amb totes les escoles, en un dels centres no afectats per les votacions, de tota manera en principi no ho han vist clar. Igualment s'està mirant amb 7 d'Aventura. S'aprova de comprar un dècim del número que jugui l'escola a la loteria de Nadal. L'Harmonia ens ha cedit carpes per a la Festa de Nadal. S'aprova que les xerrades de l'escola de pares seran a les 16:30 i amb acollida subvencionada per l'AMPA. A acollida es proposarà a l'empresa de fer uns preus per a dies concrets de la setmana, per exemple tots el dilluns, per tal que els nens i nenes que un dia concret no tenen extraescolar es puguin fer us del servei d’acollida a un preu més econòmic

Casal 7 Desembre

Dimecres, 15 Novembre 2017

S'apropa el pont de desembre!!!! I el dia 7 es festa de l'escola de lliure disposició. Però no patiu....pels que no hi feu festa tenim la solució:
L'AMPA, en col·laboració amb 7 d'Aventura, ha muntat un casal xulíssim per aquell dia. Al cartell està tota la info.

La imagen puede contener: texto

Acta Junta 2-11-2017

Dimecres, 08 Novembre 2017

TERCERA REUNIÓ JUNTA AMPA ESCOLA PEGASO curs 2017-2018 2 de NOVEMBRe de 2017 Al taller de l’escola, quan són les 20:30 del vespre, comença la reunió amb els següents temes a tractar: ORDRE DEL DIA: 1. Preparació Assemblea ordinària i definir línies d’actuació per aquest curs 2. Possible pujada de la quota de soci per la baixada del nombre de famílies 3. Roda de comissions DESENVOLUPAMENT DE LA REUNIÓ Es fa una reunió extraordinària per tractar aquest dos punts que no es van debatre a la reunió anterior. Hi assisteixen David Escutia, Carmen Martínez, Montserrat Tarrida, Miquel Barbé, Samantha Brandariz, Ferran Federico, Tere Rodríguez, Susana Ayorinde, Lorena Martínez i Judith Vicente. Primer.- Preparació assemblea S’acorda de fer un cartell per promocionar l’assistència a l’assemblea, i fer veure d’alguna manera als socis en que s’utilitzen els diners de les assemblees, com per exemple un eslògan “Que fem amb la teva aportació econòmica a l’AMPA? Vine i t’ho explicarem”. Igualment s’aprova oferir als assistents un pica-pica salat al finalitzar l’assemblea. Com que la propera reunió de junta serà amb l’equip directiu, s’acorda que es tractarà el tema del 40è aniversari, es proposarà crear una comissió mixta Escola-Ampa. Es constata que hi ha prou voluntaris per a organitzar les activitats, però per contra falta gent que les lideri, doncs actualment ho fan les vocals de la junta i aquestes ja van molt saturades de feina. Cal proposar a gent concreta faci de cap de comissió, per altra banda s’ha de tindre paciència i perseverança i no esperar que la gent es decideixi ràpidament. La Judith Vicente comunica que aquesta serà la darrera reunió a la que assistirà, doncs per motius personals no li es possible d’assistir-hi. Igualment fa uns dies la Montse Pan va comunicar que tampoc podrà assistir a les reunions pels mateixos motius. De cara al proper Carnestoltes es decideix que cal tindre en compte els problemes de l’anterior edició per tal de no repetir-los. Es donarà llibertat als assistents perquè encara que es proposi una disfressa Pàgina 2 de 3 comuna per a l’AMPA cadascú vagi disfressat com vulgui, no es vol que ningú es senti exclòs per cap motiu. Només es farà una coreografia i que sigui senzilla, igualment el vestit ha de ser fàcil de confeccionar. Es parlarà de la possibilitat d’establir un protocol de seguretat, de tota manera, si la gent es comporta amb sentit comú no farà falta elaborar-lo. Es parla sobre Escola de Pares, hi ha dubtes sobre la seva continuïtat, doncs l’assistència a les xerrades és molt reduïda, malgrat que se’n fa força difusió. S’aprova que finalment el dia de l’assemblea sigui el divendres 24 de novembre, l’ordre del dia serà el següent: 1. Presentació de l’assemblea 2. Aprovació de l’acta anterior i de la memòria del curs 2016-17 3. Examen del balanç econòmic del curs 2016-17 4. Lectura de l’auditoria de comptes i elecció de nous censors 5. Presentació i aprovació del pressupost del curs 2017-18 6. Breu explicació sobre el funcionament de l’AMPA 7. Ratificació de càrrecs 8. Precs i preguntes En el punt cinc es proposarà als socis la possibilitat de contractar una línia telefònica per l’AMPA i així poder disposar d’un número de whatsapp per a consultes dels socis a la junta. Igualment es proposarà la pujada quota de soci. Segon.- Possible pujada de la quota de soci per la baixada del nombre de famílies S’aprova de proposar una pujada pel proper curs 2018-19 dels 25 € actuals a 28 € i pel 2019-20 a 30 € o pujar-ho directament pel propers curs a 30 €. Tercer.- Roda de comissions Comissió d’Imatgeria Festiva => El dia 12 de novembre l’escola Ignasi Iglesias celebra el 25è aniversari del seu gegant, el Joanot, i la nostra AMPA hi és convidada, però manca gent per anar-hi, doncs el membres de tabals majoritàriament no poden anar-hi per compromisos personals anteriors, dos membres de la junta s’ofereixen per anar-hi. La mostra d’imatgeria festiva de Sant Andreu serà del 18 al 30 de novembre i com a novetat aquest any s’hi farà als vespres un “Scape room” per a totes les edats El 19 de novembre serà la cercavila de les Festes de La Sagrera, enguany la part de les escoles ho organitza la nostra AMPA, per tant farà falta alguns voluntaris, però en principi amb els tabalers ja estan coberts. El 26 de novembre hi ha la patinada popular de la Sagrera i com sempre els Toc de Pegàs donaran la sortida. Aquest any no es solaparà, com va passar l’any passat, amb la Cercavila de Sant Andreu que serà el 3 de desembre. Pàgina 3 de 3 Comissió de Casals => El casalet del dia 7 de desembre amb 7 d’Aventura tindrà un preu de 18 € pels socis i 21 € pels no socis, mentre l’any passat amb 7 i Tria el preu era de 15 i 17 € respectivament. Després de parlar amb 7 d’Aventura i de constatar que si es baixa més ells hi perden diners, s’ha acordat que si hi ha un mínim de 25 nens els preus seran més econòmics. Pel casal de Nadal es mantenen els preus del curs passat, excepte el descompte del 5 % pels alumnes d’extraescolars que s’anul·la, per contra es crea un descompte també del 5% pels que assisteixin les dues setmanes. S’està parlant amb l’ajuntament perquè surti al llibret d’activitats que editen pel Nadal. Estiu, cal homologar-lo abans de cap d’any. Pels nens d’infantil aquest darrer estiu han anat a piscina dos dies a la setmana i mitja hora cadascun, es proposa d’anar-hi només un dia, però que tingui una duració d’una hora i mitja. Per contra no tindran platja per les polèmiques sorgides el curs passat. Els alumnes de primària aniran un dia al parc aquàtic “Isla Fantasia”. Es proposa per part dels vocals que es posi una estona cada dia de deures, però no hi ha unanimitat, s’acorda de proposar a Set d’Aventura que ho posin com a opció en l’acollida de 8 a 9 hores. L’estiu passat es va homologar el casal per a 150 nens i algunes setmanes no hi van quedar places lliures i alguns nens no hi van poder assistir, es parla d’ampliar-ho fins a 200. A l’agost i al setembre si hi ha un mínim de nens es farà casal. Comissió de Festes => Per la festa de Nadal s’està mirant la instal·lació elèctrica que cal, s’ha demanat un pressupost i puja uns 600 €, és una inversió que pot durar molts anys i que pot servir per a altres celebracions i actes de l’escola, s’acorda de fer la despesa tot i que mirarà de reduir-la. Igualment es demanarà a l’ajuntament si pot cedirnos una part dels llums necessaris, també s’han sol·licitat les 10 carpes necessàries per la festa. Sense més temes a tractar, finalitza la reunió a les 0:20 hores aproximadament. El Secretari El President Vist-i-plau Aquesta acta està sotmesa al dret de correcció i/o rectificació, i pot ser impugnada davant la Junta d’acord amb als estatuts que regeixen l’associació.

Taller Festa de Nadal 2017

Dilluns, 23 Octubre 2017

S'apropa la Festa de Nadal, i calen moltes mans per poder dur a terme totes les decoracions que es faran per guarnir la nostra escola com cal!

Us passo el cartell que ha dissenyat la comissió de festes de l'AMPA de l'escola, per tal que us engresqueu tots i totes a venir!

No és obligatori confirmar assistència. Podeu venir sempre que vulgueu, i l'estoneta que pogueu. Ho passarem bé, molt bé! 

Si teniu cap dubte, adreceu un mail a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Acta Junta 11-10-2017

Dissabte, 21 Octubre 2017

Reunits l’11 d’octubre de 2017 al taller de l’escola a les 19:45 hores, finalitzant a les 22:30 hores i assistint-hi David Escutia, Carmen Martínez, Montserrat Tarrida, Miquel Barbé, Ferran Federico, Raúl Martínez, Judith Vicente i Susana Ayorinde. Es van tractar els següents temes: Vam assistir a la darrera reunió de la junta de La Sagrera es Mou. A les festes majors es recollirà aliments a les escoles i la Pegaso hi participarà. Han modificat els estatuts, doncs també volen enfocar les seves activitats cap a temes culturals i no únicament com fins ara de centrar-se en temes socials. Volen impulsar una activitat que és “L’Art a les Escoles”, es mirarà si la nostra escola s’hi adhereix. Festa de benvinguda de P3. Es va fer al pati i com que el temps va acompanyar va estar molt bé, els assistents en sortir satisfets. Les activitats que s’han fet han estat dirigides cap a les famílies en general i no només cap als infants, fent que així es faciliti la creació de lligams entre les famílies nouvingudes i l’escola. Com a part negativa, es constata que hi ha hagut pocs voluntaris de P4 i P5 i els membres de la comissió de festes han hagut d’assumir moltes tasques. De cara a properes edicions cal fer captació de més voluntaris. Es parla de proposar en la pròxima assemblea de socis una pujada de la quota de soci, doncs a causa de la pèrdua cada curs d’una línia cada cop som menys famílies. La comissió de festes té la idea de canviar totalment el format de la Festa de Nadal. Es vol mirar de fer la festa conjuntament amb l’institut. Igualment es parlarà amb l’institut per si podem afegir-nos a la festa de Halloween que ells organitzen cada tardor. S’ha de decidir a més de quina disfressa es fa per carnestoltes i si hi participem amb carrossa, doncs no es considera prioritari per a la junta que hi hagi carrossa, igualment la disfressa no ha de ser molt complexa de fer, ha de ser senzilla que tothom pugui fer-la sense dificultat. El 12 de novembre l’Escola Ignasi Iglesias celebra el 25è aniversari del seu gegant el “Joanot” i han convidat a l’AMPA de l’escola Pegaso a participar-hi amb el Pegàs i els tabalers. La cercavila de la festa major de la Sagrera serà el 19 de novembre i com a novetat aquest any hi haurà un esmorzar pels nens. Calen voluntaris per a preparar els lots de menjars i repartir-los per a les escoles. S’acorda comprar 3 instruments més per als tabalers, doncs s’han incorporat noves famílies. Igualment s’adquirirà una maça per a poder treure i posar les ales del Pegàs i també un portaestendard. Sobre el vandalisme que hi ha als patis l’equip directiu ens ha demanat que sempre que tinguem constància d’algun fet ho denunciem tot seguit a la Guàrdia Urbana per tal que en quedi acreditat. No es considera vandalisme el simple fet de jugar a futbol, però si el fet de moure mobiliari o tocar les joguines. Es farà un llistat de tots el que tinguin claus de l’escola, aquestes no es donaran per comissions, sinó per persones responsables, sense perjudici que temporalment les puguin cedir a algun altre membre de la comissió. L’escola ha demanat que es faci una altra jornada del bricolatge, quan es tingui una demanda concreta es parlarà amb bricolatge per discutir la seva viabilitat. Es parla de comprar eines per a la comissió de bricolatge, però es decideix que s’adquiriran a mesura que faci falta. Pròxima reunió de junta pel dia 15 de novembre

Acta Junta 14-09-2017

Dilluns, 02 Octubre 2017

PRIMERA REUNIÓ DE JUNTA curs 2017-2018 Reunits el 14 de setembre de 2017 al taller de l’escola a les 19:30 hores, finalitzant a les 23:30 hores i assistint David Escutia, Carmen Martínez, Montserrat Tarrida, Miquel Barbé, Ferran Federico, Raúl Martínez, Lorena Martínez, Judith Vicente, Susana Ayorinde i Tere Rodríguez. Es van tractar els següents temes: Valoració obres de l’escola En principi el desenvolupament de les obres no es considera positiu, pel que s’ha pogut veure quan s’ha anat a regar o passant pel carrer és que fins a finals d’agost no s’ha començat a treballar a fons i encara hi ha coses per acabar. De tota manera el canvi estètic si ha sigut a millor. Celebracions 40è aniversari S’acorda que es demanarà a l’escola que en classe de plàstica cada alumne faci un dibuix per posar-lo com a logo dels 40 anys en una samarreta commemorativa, cada classe escollirà quin és el millor disseny de cadascuna i després entre els finalistes de cada classe es farà un concurs obert a totes les famílies perquè votin quin dibuix volen, tot i que possiblement caldrà adaptar-lo per a poder imprimir-lo. Es mirarà de fer una lona i penjar-la a la porta de l’escola, per tal que sigui visible des del carrer i també hi haurà un eslògan i un vídeo sobre la història de l’escola. Valoració casal d’estiu Tot i que al principi hi va haver certs problemes de coordinació en les acollides i recollides dels alumnes i en alguna sortida fora, i que van crear certa alarma entre les famílies, especialment entre les de cicle infantil, aquestes es van anar solucionant, per tant el balanç es considera molt positiu i així consta en les valoracions de les famílies. També cal remarcar que hi van assistir molts nens d’altres escoles i moltes de les seves famílies es van interessar pel casal de nadal Assemblea ordinària, memòria i pressupost S’acorda de fer l’Assemblea ordinària de socis el 10 de novembre a les 16:30 h. S’aprova gastar part del romanent que hi ha de cursos anteriors, que és aproximadament uns 10.000 €, i passar la proposta per tal que ho ratifiqui l’assemblea. S’acorda de canviar els dies de reunió de junta dels dijous als dimecres, per tant els dies aprovats en l’anterior reunió queden anul·lats i s’avança cada reunió un dia. S’aprova que més endavant l’AMPA adquirirà un telèfon mòbil per tal que les famílies puguin fer consultes per WhatsApp, el dispositiu el tindran de forma rotativa els diferents membres de la junta i hauran de respondre sobre les consultes rebudes. La compra es posarà en el pressupost del curs vinent. Convivència i integració a l’escola Arran dels atacs terroristes ocorreguts a Catalunya el passat agost i donat que la nostra escola té unes característiques determinades que fan que sigui més receptiva a problemes de xenofòbia, és un tema que a la junta ens preocupa i creiem que cal treballar per evitar possibles conflictes d’aquesta mena al centre i també en el conjunt de la societat. Igualment és necessari tindre en compte no únicament discriminacions de tipus ètnic o religioses, sinó també les de gènere, les socioeconòmiques, les d’orientació sexual, etc. La junta considera que aquests temes els ha de tractar bàsicament l’escola i ens consta que ja ho fa, però de tota manera l’AMPA també pot i vol col·laborar-hi, entre altres coses podem proporcionar material didàctic. Igualment el tema serà en aquest curs, una mena de fil conductor per a les activitats que realitzem i organitzem, com per exemple xerrades de l’escola de pares, articles a la revista, festes, etc. Festa d’acollida a P3 S’acorda que se celebrarà el divendres 6 d’octubre. Ho organitzarà les famílies de P4 i P5 amb l’ajut i suport de l’AMPA. Pel berenar es buscarà el patrocini d’un Supermercat, tot i que s’haurà de fer públic aquest patrocini. Llibres La gestió amb la llibreria ha anat molt bé., només hi ha hagut un petit problema amb un llibre de matemàtiques que a darrera hora els mestres van canviar l’edició, però ja solucionat. Extraescolars Les inscripcions al juny no varen funcionar i la majoria de famílies van fer les inscripcions al setembre, el que ha fet endarrerir les inscripcions d’adults. Hi ha hagut bona acollida de les noves activitats de Petit Chef i de kàrate, de zumba s’ha superat les 20 inscripcions i potser es desdoblarà. El representant de l’AMPA al Consell Escolar serà el David Escutia. Es confirmen els càrrecs de president, vicepresidenta, tresorera i secretari. Continuen mancant persones per a integrar relacions externes. Pròxima reunió de junta pel dia 4 d’octubre

Acta Junta 21-06-2017

Dimarts, 25 Juliol 2017

ONZENA REUNIÓ DE JUNTA curs 2016-2017 Reunits el 21 de juny de 2017 al taller de l’escola a les 19:30 hores, finalitzant a les 0:30 hores i assistint David Escutia, Carmen Martínez, Montserrat Tarrida, Miquel Barbé, Lorena Martínez, Montse Pan, Samantha Brandariz, Susana Ayorinde i Tere Rodríguez. Es van tractar els següents temes: Festa de Fi de Curs, la valoració en general és que tot va anar molt bé, especialment l'organització i la participació dels voluntaris, de tota manera hi ha aspectes a millorar. El temps que va durar l'exhibició de Zumba es va allargar més del previst i gairebé es va solapar amb la festa holi. La Festa Holi va ser tot èxit i tothom en va gaudir, de cara a l'any vinent cal repetir-la, tot i que cal revisar el repartiment de les bosses cal donar-les just al moment de començar la festa, doncs aquest cop s'ha repartit amb molta antelació i alguns nens les van llençar abans d'hora. L'oferta d'activitats que hi ha a la tarda és poca i a més no hi ha activitats pels nens més grans, ja que les manualitats estan més aviat dirigides cap als més menuts. Set d'aventura no va avisar de les activitats de la festa als alumnes de cicle infantil que fan extraescolars, perquè durant els dies previs van tindre colònies, cal que hi hagi previsió. Els diables van començar tard (posteriorment s'ha rebut un mail on s'indica que a l'hora de començar encara no hi havia públic i per tant no era responsabilitat d'ells). Es constata que falten lavabos, igualment hi havia gent que després de la holi es rentava a cos sencer a les piques, per tant cal advertir d'alguna manera a la gent que no ho facin. També cal una farmaciola a fora per no haver d'entrar a l'escola en cas de petites ferides. Cal buscar que les activitats es facin amb ombra, sigui la d'un arbre o sota cobert. Es considera que l'AMPA hauria d'adquirir per a les festes i celebracions alguns equipaments, com per exemple: més carpes, un equip de música propi, una nevera. Després de les baixes a la junta que hi ha hagut el darrer curs, es constata que de cara al curs vinent es comença de zero i cal no sobrecarregar-se de feina. S'aprova per tots que la Carmen Martínez passi a ocupar el lloc de Vicepresidenta. Componen la Comissió de Festes la Judit Vicente, Lorena Martínez, Susana Ayorinde i Tere Rodríguez, cal buscar gent dins dels col·laboradors habituals perquè facin també tasques organitzatives a les festes. La Comissió Fem Caliu, té pràcticament els mateixos components que la comissió de festes, per tant potser es podrien dividir-los en dos grups, per no estar tothom carregats de feina, en tot cas es considera que aquesta comissió és molt important les seves components reiteren que tenen moltes ganes de fer coses. Comissió d’Extraescolars i Llibres ho porta la Montse Pan, es reitera que com està sola que no dubti a demanar ajuda quan li calgui, contesta que de moment pot assumir el nivell de feina. La nova Comissió d'Imatgeria Festiva la portaran la Montse Pan, Ferran Federico i Raúl Martínez. Comissió de Menjador ho gestiona en Ferran Federico. La Comissió d’Acollida i Casals la gestiona en Ferran Federico. Comissió d’Escola de Pares la componen Judith Vicente, Lorena Martínez i Miquel Barbé. El càrrec de Relacions Externes per ara està vacant a l’igual que el Coordinador de Delegats. El Representant de l'AMPA al Consell Escolar serà en David Escutia. Web i Xarxes Socials la componen Judith Vicente, Lorena Martínez, Sammy Brandariz i Miquel Barbé. Comissió de Bricolatge, de moment no hi ha ningú que l'encapçali, cal buscar algú. S’aprova que les diferents comissions hauran de tindre llesta la memòria i el pressupost pel 20 de setembre. Es fa una valoració del curs i es constata que ha sigut un curs dur i complicat, puix que la idea era entrar a poc a poc i anar assolint responsabilitat de mica en mica, però no ha sigut així, doncs molt sovint s'ha hagut d'anar aprenent coses de cop, la transició d'una junta a l'altra no ha sigut suau. De tota manera, es pot dir que en general tot ha sortit bé i s'han pogut superar satisfactòriament els obstacles que ha sortit. Es diu que les comissions han de ser més autònomes i es constata que també calen més voluntaris, tot i que per les darreres activitats n'hi ha hagut força, de tota manera cal mimar mer a la gent i tindre-hi un vincle més directe. De cara al proper curs, es proposa que cada Comissió tingui un petit cartellet de presentació, amb els integrants, objectius generals i correu de contacte i poder-ho plasmar al plafó de l’AMPA, per tal de visualitzar més el que fem i qui som. Igualment a les reunions de delegats cada comissió podria fer una petita presentació de les seves tasques. S’aprova el calendari de reunions de junta del curs vinent, passen de ser en dimecres a ser en dijous:  14 de setembre de 2017  5 d’octubre de 2017  16 de novembre de 2017  14 de desembre de 2017  11 de gener de 2018  8 de febrer de 2018  8 de març de 2018  12 d’abril de 2018  10 de maig de 2018  7 de juny de 2018  21 de juny de 2018 A la primera reunió de junta del curs vinent s’acordarà la data de l’Assemblea General Ordinària del curs i el calendari de les diferents festes que s’organitzaran. S’acorda fer una samarreta i una bossa commemorativa pels 40 anys de l’escola, queda acordar si serà un obsequi de l’AMPA o s’haurà d’adquirir, però a un preu reduït i subvencionat per l’AMPA. Es pot fer un concurs de disseny entre els alumnes i escollir-ne una. Es podria fer un acte de presentació cap a l’octubre, per tant per al setembre ja hauria d’estar fet el disseny. Es podria igualment fer un altre concurs de fotografies amb persones portant la samarreta i fer-ne un collage. L’escola vol fer una celebració per a la primavera, caldrà parlar amb l’equip directiu de l’escola per si l’AMPA també participa en aquest acte, potser es pot fer una Comissió Mixta. Igualment caldria decidir si la samarreta és només de l’AMPA o és de tota l’escola, en tot cas la samarreta seria per portar-la en qualsevol acte tant intern com extern en què l’AMPA o l’escola hi participin. Al final hi haurà Casal al setembre, l'acollida només serà de matí, doncs no hi ha hagut prou demanda per l'acollida de tarda. S'està esperant resposta per part de La Sagrera es Mou respecte a la quota, perquè la intenció nostra era de fer un pagament al mes, però ells diuen que cap dels seus associats ho fa així. Es torna a parlar d'un possible carnet d'AMPA, però de nou es constata que és complicat i laboriós, però cal cercar una manera de poder cedir les dades dels socis a 7 d'Aventura i a Set i Tria per a tal que puguin aplicar els descomptes, una manera podria ser a través del DNI i posar al full d'inscripció a l'AMPA un apartat on s'indiqui que s'autoritza a compartir les dades amb les empreses col·laboradores. Caldria fer una consulta jurídica al respecte. Cal fer campanya informativa i de manera clara respecte als descomptes, fent veure a la gent que surt a compte fer-se soci de l'AMPA. El cobrament de les quotes de tabals finalment els farà directament 7 d'Aventura i s'ha acordat una quota de 35 € per família i trimestre. La junta aprova que els bolos els pagarà l'AMPA, 7 d'aventura passarà a l'AMPA un rebut per aquests, se sol·licitarà que sigui en 12 mesos. Les activitats extraescolars per a pares tindran un preu de 18 € al mes, excepte la zumba que la quota serà de 14 € al trimestre. Hi ha molta diferència de preu entre una activitat i una altra i hi ha dubtes sobre si el sou que cobra la professora de zumba és prou digne. Es demana valoració de la proposta de celebrar aniversaris a l’escola, s’acorda que es tracti el tema en propera reunió de Consell Escolar. Propera reunió de junta pel dia 14 de setembre